fbpx
Image

Betrokken medewerkers

... met hart voor het bedrijf die actief en constructief bijdragen en verantwoordelijkheid omdat ze meepraten en beslissen op basis van gelijkwaardigheid.

Image

Projecten stroomlijnen

Een domeinbeschrijving en gezamenlijke doelstelling zorgen voor helderheid. Afspraken en besluiten die je vervolgens neemt, kun je telkens toetsen aan het domein en doel.

Image

Verrijking door verschillen, diversiteit waarderen

Diversiteit zorgt voor alternatieve ideeën, oplossingen en mogelijkheden. Verder kijken dan alleen je eigen manier van denken en en doen vraagt flexibiliteit. Het levert verrassende resultaten op.

Betrokken medewerkers zijn gelukkiger in hun werk

Image

Domeinen

Een domein is een afgebakend gebied waarbinnen de betrokkenen op basis van gelijkwaardigheid met elkaar afspraken maken en besluiten nemen. Heldere domeinbeschrijving zorgt ervoor dat je weet waar je verantwoordelijk voor bent en op kunt worden aangesproken.

Image

Praktijkgericht

De CONSENT-methode® is een middel. Het werkt ondersteunend en geeft praktische handvatten om efficiënt en effectief samen te werken om zo je bedrijfsdoel te realiseren.

Image

#hoedan

Ricardo Semler van Semco, Frederic Laloux van Reinventing Organisations, Rianca Evers van Samensturing als organisatieprincipe beschrijven prachtig wat er nodig is om medewerkers mee te nemen, betrokken te houden en wat gelijkwaardigheid is. Maar hoe dat in de praktijk vorm te geven, daarop is de CONSENT-methode® een helder antwoord.

foto-spel-consent

Ervaren dat het werkt

Onze Kennismakingsworkshop laat zien hoe het werkt en dat het werkt. Organiseer een inspirerende meeting met je eigen team of een aantal collega's. Ga ervaren hoe gelijkwaardig overleg en besluitvorming in de praktijk vorm krijgt.

We starten met een serious game en slaan dan de brug naar de praktijk. Met eigen ingediende onderwerpen ontdek je hoe dit in jouw bedrijf toegepast kan worden en krijg je zicht op hoe je nog meer gebruik kunt maken van de kennis en wijsheid die jouw medewerkers in huis hebben.

Deze CONSENT-methode® Trainers helpen je graag verder!

Baudy Wiechers

Baudy Wiechers

Bevlogen & daadkrachtig

e-mail  website facebook linkedin

Mariska van den Bosch

Mariska Mouwen

Ondernemend & opgewekt

e-mail website linkedin

Rachel Kruk

Rachel Kruk

Kleurrijk & inventief

e-mail  website linkedin

Ons boek!

Steeds meer ondernemingen werken met nieuwe vormen van organiseren, met samensturende teams en structuren die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid en flexibiliteit.

Maar hoe werkt dat in de praktijk? Hoe kun je effectief vergaderen, afspraken maken en besluiten nemen? En vooral: hoe kom je tot gedragen besluiten die echt effect hebben in jouw organisatie?

Maak kennis met de CONSENT-methode®. Dit praktische, rijk geïllustreerde handboek legt uit hoe je de methodiek inzet in organisaties, samensturende teams en bedrijven.

Bestel het boek meteen!

Image
© 2022 CONSENT-methode - techniek WEBJONGENS