consent

consent

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Wil je me helpen bij het kiezen van de cover van mijn boek?

Door Baudy Wiechers

Dit bericht is uit maart 2015, de boekcover is inmiddels bekend

Lezers die al langer maandelijks mijn blog lezen weten het; mijn langverwachte eerste boek komt eraan!
Dit boek gaat over hoe je de C.O.N.S.E.N.T.-methode® kunt gebruiken in je gezin. Hoe je balans bereikt door afspraken te maken en besluiten te nemen met consent. Stap voor stap neem ik je in het boek mee hoe te beginnen met Gezinsoverleg, vertel ik wat meer achtergrondinformatie, lees je volop praktijkverhalen en krijg je tips.

Een leuke klus was het, dat boek schrijven. Dankzij de geweldige feedback die ik uit diverse hoeken kreeg, is het boek steeds beter geworden en volgende maand is het er dan echt!
Rachel Kruk zorgde voor leuke tekeningen erbij, zodat het een vrolijk boek wordt!

Maar nu heb ik jullie hulp nodig. De inhoud is zo goed als klaar, maar het is ook belangrijk dat de buitenkant er aantrekkelijk uitziet. Dat het cover uitnodigt om het boek in handen te nemen, er een beetje in te gaan bladeren zodat jij als lezer heel graag dat boek wilt hebben.

Daarom zou ik heel graag van jou willen weten:
Welk cover spreekt jou het meest aan en waarom?
Wat is voor jou de aantrekkelijkste buitenkant en geeft wat jou betreft het beste aan waar het boek over gaat?

 

Covers1

 

 

Covers2

Reacties (56)

This comment was minimized by the moderator on the site

B is de mooiste met de meeste zeggingskracht

This comment was minimized by the moderator on the site

B zegt mij meer. Lijkt meer op mensen. C en D vind ik kinderlijk. Groetjes en tot...?

This comment was minimized by the moderator on the site

Optie B spreekt mij het meest aan. Breng balans springt er lekker uit en de tekening symboliseert dat alle personen op een gelijkwaardige manier bijdragen. Dit in tegenstelling tot optie A, waar de poppetjes op elkaar staan. Overigens vind ik...

Optie B spreekt mij het meest aan. Breng balans springt er lekker uit en de tekening symboliseert dat alle personen op een gelijkwaardige manier bijdragen. Dit in tegenstelling tot optie A, waar de poppetjes op elkaar staan. Overigens vind ik deze er wel mooi uitzien. Succes bij het maken van een keuze!

Lees meer
This comment was minimized by the moderator on the site

Keuze A vind ik het meest speels en grappig, èn er spreekt direct iets van 'balans' uit. B vind ik er wat rommelig uitzien en die stokjes van C en D vind ik er wat star uitzien, zeker die in het zand. Successsss!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Wat een overweldigende reacties hebben we ontvangen op onze vraag over welke cover het beste past of welke jullie het mooist vinden!
Enorm bedankt voor deze input. Gemakkelijk hebben jullie het ons niet gemaakt, maar met alle waardevolle...

Wat een overweldigende reacties hebben we ontvangen op onze vraag over welke cover het beste past of welke jullie het mooist vinden!
Enorm bedankt voor deze input. Gemakkelijk hebben jullie het ons niet gemaakt, maar met alle waardevolle informatie gaan we een E-cover ontwerpen.
Heel binnenkort te zien! Dus keep in touch!:)

Lees meer
This comment was minimized by the moderator on the site

Hoi baudy,

A heeft mijn voorkeur. Lekker speels. B is inhoudelijk misschien meer kloppend, maar saai wat mij betreft, een correct evenwichtig gezin. Bij A valt er wat te lachen en te beleven, A straalt dynamiek uit in het gezin. Ze spelen en...

Hoi baudy,

A heeft mijn voorkeur. Lekker speels. B is inhoudelijk misschien meer kloppend, maar saai wat mij betreft, een correct evenwichtig gezin. Bij A valt er wat te lachen en te beleven, A straalt dynamiek uit in het gezin. Ze spelen en stoeien met elkaar. C en D vind ik een beetje plat, de achtergrond is in een kleur, dat haalt de levendigheid eruit en de poppetjes staan naar elkaar toe. Leuk voor hen maar ik zie niet precies wat er gebeurd.

Succes met je keuze. Maartje.

Lees meer
This comment was minimized by the moderator on the site

Ik word blij van C!

This comment was minimized by the moderator on the site

Hi Baudy, leuk initiatief, maa uiteindelijke keuze lijkt me lastig. Zoals je ziet lopen de meningen sterk uiteen.
Mijn suggesties: optie B vind ik helder en uitnodigend en geeft goed beeld van samen en balans. Echter 1-oudergezinnen spreekt dit...

Hi Baudy, leuk initiatief, maa uiteindelijke keuze lijkt me lastig. Zoals je ziet lopen de meningen sterk uiteen.
Mijn suggesties: optie B vind ik helder en uitnodigend en geeft goed beeld van samen en balans. Echter 1-oudergezinnen spreekt dit misschien weer juist niet aan. C en D vind ik te donker en te losse paaltjes, weinig binding, maar wel meer variatie in het gezin dus realistischer?
Succes met het maken van jouw keuze :-) Zonnige groeten, Caroline

Lees meer
This comment was minimized by the moderator on the site

Hallo Baudy, Cover A springt er voor mij uit door de speelsheid, beetje humor is altijd welkom

This comment was minimized by the moderator on the site

A vind ik niet passend omdat de gezinsleden allemaal op een persoon lijken te steunen. B is wel aardig, maar dat is het dan ook wel, niets bijzonders. De blauwe band is naar mijn idee te zwaar en in het algemeen zit er te weinig lucht in. C en D...

A vind ik niet passend omdat de gezinsleden allemaal op een persoon lijken te steunen. B is wel aardig, maar dat is het dan ook wel, niets bijzonders. De blauwe band is naar mijn idee te zwaar en in het algemeen zit er te weinig lucht in. C en D bieden wel iets visueel bijzonders met het boomstammetjesgezin. Daarbij heeft D voor mij weer te weinig lucht, alle ruimte wordt zo'n beetje gebruikt waardoor het allemaal vast zit. Dat past niet echt bij een methode waarin je dingen in beweging krijgt, tenminste dat is neem ik aan de bedoeling. De foto van C vind ik het mooiste. Het lettertype vind ik minder geslaagd dan bij de andere ontwerpen omdat het minder open is dan de grote stoere letters uit de andere ontwerpen. En ik zou ook hier wat lucht creëren door de regel Gezinsoverleg met de... naar onderen te verplaatsen. Zou mooi zijn als je nog iets meer zand had, dan kan de tekst daar overheen. In het algemeen denk ik dat je letters erg groot zijn, denk dat je daar nog wel wat ruimte kunt winnen door ze iets kleiner te maken, dan heb je meteen wat meer lucht. Mijn keuze is dus voor C, maar als je de kans hebt om er nog wat aan te doen zou ik de letters en de indeling aanpassen. Hoop dat je hier wat mee kunt, als je nog vragen hebt of niet begrijpt wat ik bedoel kun je me mailen via . Succes!

Lees meer
Er zijn nog geen reacties
Laad meer

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Maak effectief besluiten nog leuker! Ontvang de:

1. Gespreksetiquette
2. Van Motie tot Besluit

En ga meteen aan de slag!

Over de auteur:

Baudy Wiechers - Grondlegger van de CONSENT-methode®

Baudy heeft de CONSENT-methode® ontwikkeld. Nu geniet ze van het delen van haar kennis door het geven van trainingen, het houden van spelbijeenkomsten en het opleiden van CONSENT-methode® Masters zodat zij ook hun kennis kunnen delen.

e-mail  website facebook twitter linkedin

ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu
CONSENT-methode gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren. Het stelt ons ook in staat om het bezoek te verwerken in statistieken voor eigen gebruik. Je gaat bij een bezoek aan onze website akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie over cookies in de privacyverklaring