online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Eva Mondeel

 website facebook linkedin

Eva Mondeel

Gekwalificeerd Gespreksleider verbonden aan de CONSENT-methode

Ik woon op een eiland maar kom er ook graag vanaf. Waar de paden ophouden begint het pionieren en daar stroop ik graag mijn mouwen op om met de voorhanden zijnde spullen of mensen de situatie een lift te geven.

Ik kan dan enorm enthousiast worden van kloppende en onvoorziene combinaties die het geheel naar een hoger plan tillen. Wat mij betreft geen “think outside the box”, liever zie ik dat er geen ‘boxes” zijn.

Bruisend & verbindend

Ik ben specialist zorg en onderwijs. Ik word preventief ingezet bij dreigende uitval in het onderwijs maar ook bij de reïntegratie van dropouts in ‘een vorm’ van onderwijs. Tijdens mijn werk zie ik veel onmacht en frustratie bij zowel ouders als leerling. Het helpt allereerst enorm om dan inzichtelijk te maken hoe de communicatielijnen lopen tussen alle partijen rond de leerling.

De CONSENT- methode is een fijne en effectieve manier om vervolgens een gesprek vorm te geven. Er wordt dan daadwerkelijk samen een gesprek gevoerd en niet óver het kind of om de ouders heen beslist. Alle betreffende partijen kennen zo de communicatielijnen wat een doeltreffende communicatie tot gevolg heeft.

Samen een gesprek voeren om alle mogelijkheden op tafel te krijgen. Ik hou ervan!

Eva tenthuis texel

Blogs door Eva:

ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu