online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Image

Heelheid van de mens

Neem jezelf mee als heel mens met alle facetten van wie je bent en op elke plek waar je bent. Je kwaliteiten en ervaringen kunnen ingezet worden in het hele spectrum van werk, leven, leren en zijn.

Image

Waar te beginnen

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Kom ervaren wat gelijkwaardig overleg en besluitvorming met jou doet en jou brengt. In je werk, maar ook in je privéleven, tijdens je vrijwilligerswerk of bij de uitvoering van je hobby.

Image

Toepassingen

Soms start een beweging bij een individu. Je opgedane ervaring kun je inzetten als ondernemer, zelfstandig professional, als projectleider of teamcoach, in je vrijwilligersorganisatie, als bestuurslid en als ouder.

Ervaar hoe jij gezien, gehoord en begrepen wordt tijdens overleg en bij besluitvorming!

Image

Effectief leiderschap

Los problemen niet alleen op, maar láát ze oplossen door de ervaring, kennis en wijsheid van de mensen om je heen in te zetten. 

Image

Vragen stellen

De situatie wordt duidelijk door het stellen van goede vragen en het actief luisteren. Het maakt mogelijkheden zichtbaar en leidt tot verrassende oplossingen.

Image

Luisteren

Leer opnieuw luisteren om jezelf, elkaar, je team en je organisatie verder te helpen.

Zo ontstaat verbindende communicatie.

Je kunt starten met het lezen van één van onze boeken...

We schreven diverse boeken over de CONSENT-methode® om lezers kennis te laten maken met de methodiek.

Heb je weinig tijd en wil je kort kennismaken? Kies dan één van onze 'Kleintjes Besluit met CONSENT'. In deze kleine, rijk geïllustreerde boekjes vind je de uitgangspunten van de methodiek en ervaringsverhalen specifiek gericht op de diverse doelgroepen.

Wil je meteen meer lezen, kijk dan eens naar onze andere boeken. 'Besluit met CONSENT', ons handboek voor bedrijven, organisaties en teams, of 'Breng Balans in je Gezin' specifiek voor je thuissituatie.

... of met een training open inschrijving

Data en locatie
Bij minimaal vijf individuele inschrijvingen gaat er een datumprikker uit om gezamenlijk data te vinden voor de betreffende training. Over het algemeen worden de trainingen in het midden van het land gegeven.

Basistraining van 2 dagen
Aan de hand van praktijkvoorbeelden die ingediend zijn door de deelnemers ga je in de 2-daagse Basistraining ervaren wat nodig is om een bijeenkomst op basis van de CONSENT-methode® vorm te geven en efficiënt te laten verlopen.

Volgende fysieke training: Vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus 2020

Twijfel je over meedoen? Doe dan eerst mee met de online kennismaking:
Dinsdag 25 augustus 2020 - 19:30 tot ca. 21:30 uur

Aanmelden noodzakelijk, gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Gespreksleiderstraining van 3 dagen
In deze vervolgtraining gaan we de methode verder in jezelf verankeren, leggen we een stevige basis om te kunnen doorgroeien. We gaan vooral heel veel oefenen, zodat je als gespreksleider steeds steviger in je schoenen komt te staan. We verdiepen ons in conflictbemiddeling, open verkiezingen en domeinen/mandaten. Gaandeweg ga je jouw persoonlijke leiderschap authentiek vormgeven.

Volgende fysieke training: 3, 9 & 30 september 2020

Verdiepingsmiddag (13.00 uur tot 17.00 uur)
Je gebruikt de methodiek regelmatig en hebt behoefte om te blijven ontwikkelen. Weer eens stoeien met een moeilijk onderwerp, meer ervaring opdoen en sowieso weer frisse gezichtspunten van anderen toevoegen aan die van jezelf!

Volgende fysieke datum: 16 september 2020

Ik wil graag...

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
vul je telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.

Lees inzichten van deelnemers die je voorgingen:

ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu