fbpx
contact

Contact houden

Door begrip voor elkaar en weten wat er speelt, kun je actief acteren. Iedereen zien, horen en mee laten doen loopt soepel met onze heldere structuur.

thuis

Gewoon thuis

Vanuit huis een training volgen. Lekker met je eigen kop koffie/thee naast je, een fijne bureaustoel, in een vertrouwde omgeving aan de slag met medecursisten of met collega’s.

Image

Minder reistijd

Effectief omdat je geen tijd kwijt bent aan je reis. Deze tijd kun je aan iets anders besteden, bijvoorbeeld om te ontspannen met een wandeling in de natuur of het lezen van een boek.

Leer ook online lekker samen werken!

Image

Beeldbellen

Niet bij elkaar en elkaar toch zien en tijdens de meeting documenten uitwisselen. Wat een fijne uitvinding, dat beeldbellen.

online

Besluitvorming op afstand

Online concrete afspraken maken en besluiten nemen. Handig om dat volgens een vast format te doen. Weet iedereen meteen waar zij aan toe is.

consent groep

Kleinere groep

Intensieve aandacht voor elkaar, de diverse gezichtspunten én de rijkdom der verschillen. Wij werken in kleine groepen zodat iedereen echt aan het woord komt en de vaart er toch in blijft.

foto-spel-consent

Online prettig samenwerken, dat leer je ook online!

Ook online kunnen we je ervaring laten opdoen met hoe je de CONSENT-methode als middel inzet om op een fijne en effectieve manier (online) te vergaderen, een bespreking te houden, samen gedragen besluiten te nemen. In onze Basistraining ga je, aan de hand van onderwerpen die door jou of als team zijn ingediend, oefenen met de methodiek. Door met eigen onderwerpen te werken, ontdek je ervaringsgewijs wat de methodiek doet en wat het oplevert. En aan het eind heb je ook nog eens een aantal punten besproken die al op je agenda stonden. Hoe efficiënt wil je een training hebben!

Speciale download

Met dit Kleintje Besluit met CONSENT... online heb je alles in handen voor een eerste kennismaking met de CONSENT-methode. Speciaal gericht op online contacten.

Kleintje Besluit met CONSENT online

Online gespreksleider

Rust en structuur geven aan gesprekken, daar zijn onze Gekwalificeerd Gespreksleiders goed in. Ook online.

Laat het ons weten als je onze hulp kunt gebruiken!

Tijdens onze maandelijkse team-skype van maart 2020 namen we deze tips voor je op.

Kennismaking online

Een eerste kennismaking, bijvoorbeeld door het spelen van ons Ger-Consentspel, kan uiteraard ook online. Ook voor jouw team zijn er mogelijkheden!

Kennismaking online
© 2022 CONSENT-methode - techniek WEBJONGENS