consent

consent

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Geen live bijeenkomsten, wél veel online opties

We hebben op het moment allemaal te maken met de corona-maatregelen. Dat is even schakelen...

Zo geven wij onze trainingen op dit moment - waar mogelijk - online. Gelukkig hebben we al veel ervaring met groepsgesprekken per Skype. De CONSENT-methode trainers en Gekwalificeerd Gespreksleiders zitten door heel Nederland en we hebben sowieso elke maand via Skype contact.

Daarnaast is veel van ons aanbod gewoon beschikbaar. Op deze pagina hebben we voor je gemak even gebundeld wat er allemaal nog mogelijk is. Gewoon thuis.

Tijdens onze maandelijkse team-skype van maart 2020 namen we deze tips voor je op.

Je gezin op één lijn met gelijkwaardige communicatie

Rust in huis is een groot goed. Wie vindt het niet prettig om gehoord en gezien te worden? Wrijving ontstaat als je niet weet waar je aan toe bent... Heldere afspraken maken op basis van gelijkwaardigheid breng rust, duidelijkheid en verbondenheid.

Voor elke leeftijd schreven wij een boek met een heel eigen benadering: het leesboek Breng Balans in je Gezin voor ouders, een Kleintje voor en door pubers en het prentenboek CONSENT! voor de jongsten. Met ervaringsverhalen, concrete handvatten & tips hoe jij in jouw gezin kunt starten. En toegang tot de 10-delige videoserie.

Wees je eigen gezinscoach en ga samen aan de slag! Bij jouw thuis.

Gezinsoverleg: complete set

Extra tot 6 april 2020: Sluit aan bij een Skype-meeting!

Even digitaal contact met andere ouders in hetzelfde schuitje. Bij de bestelling van het pakket sturen we je een uitnodiging om aan te sluiten bij een van onze groepsskype-bijeenkomst. Zonder extra kosten.

Eerste data Gezinsoverleg-Skype:

  • maandag van 14:00 - 16.00 uur
  • dinsdag van 20:00 - 22.00 uur
  • donderdag  van 10:00 - 12.00 uur

De overige mogelijkheden op een rij:

Boeken

In woord én beeld laten onze boeken je ontdekken wat de CONSENT-methode voor jouw team, organisatie of gezin kan betekenen.

consent-boeken

Speciale download

Met dit Kleintje Besluit met CONSENT... online heb je alles in handen voor een eerste kennismaking met de CONSENT-methode. Speciaal gericht op online contacten.

Kleintje Besluit met CONSENT online

Online gespreksleider

Rust en structuur geven aan gesprekken, daar zijn onze Gekwalificeerd Gespreksleiders goed in. Ook online. Laat het ons weten als je onze hulp kunt gebruiken!

online gespreksleider
Maak effectief besluiten nog leuker! Ontvang de:

1. Gespreksetiquette
2. Van Motie tot Besluit

En ga meteen aan de slag!
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu