fbpx

CONSENT-methode opleidingen en trainingen

Mensen opleiden en teams begeleiden. De CONSENT-methode richt daarbij zich op ervaren en doen.

Op deze pagina lees je hoe jij - zelf of samen met je team of organisatie - aan de slag kunt met gelijkwaardig samenwerken en constructieve besluitvorming.

Heb je na het lezen vragen of wil je een voorstel op maat? Neem contact met ons op.

Kennismaken met CONSENT

Een eerste kennismaking met CONSENT

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven dat samenwerken en afspraken maken op basis van gelijkwaardigheid en met consent werkt, kom het gewoon een keer ervaren! Vrijblijvend, online en desgewenst op maat binnen je organisatie.

themadag

Themadag rond CONSENT

Een uitgebreide workshop voor zowel nieuwsgierigen als ervaren CONSENT-methode gebruikers. Laat je door elkaars gezichtspunten verrassen rondom een bepaald thema. Doe mee om kennis te maken, te verdiepen in de methode na een training of om handvatten te krijgen voor een specifieke situatie.

Gespreksleidersopleiding

CONSENT Gespreksleiders Opleiding

Een traject met 4 trainingsdagen voor initiatiefnemers, project- en teamleiders, scrum masters, teamcoaches... die vaardig willen worden als gespreksleider. Het doel is om vanuit vertrouwen de CONSENT-methode te gaan implementeren in jouw dagelijkse praktijk.

InComapny

CONSENT in je organisatie

Voor organisaties en teams die aan de slag willen met de CONSENT-methode maken we implementatie-programma's op maat. Afgestemd op jullie behoeften en op een locatie van jullie keuze.

Ā© 2023 CONSENT-methode - techniek WEBJONGENS