online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Doorontwikkelen met CONSENT

Je hebt met je team of als individu een CONSENT-methode® Basis- of Gespreksleiderstraining gevolgd. Je voelt nog het enthousiasme en de mogelijkheden die deze manier van overleg en besluitvorming met zich meebrengt.

Je gebruikt de methodiek regelmatig of wilt die graag gebruiken maar hebt net nog dat zetje nodig om het te doen! Hoe fijn is het om weer eens lekker te oefenen en de frisse gezichtspunten van anderen toe te voegen aan die van jezelf! Of om met je team te verdiepen op een specifiek onderwerp. Of om een aspect van de methodiek verder te onderzoeken.

verdiepen

Ook na jaren in de praktijk bezig te zijn met de methode blijft het onbeschrijflijk waardevol om met gelijkgestemden te kunnen verdiepen. Om te weten dat er een plek is waar je nog nét dat stuk extra inzicht kunt ophalen. Waar je weer eens in alle rust kunt stoeien met een moeilijk onderwerp. Of je laat je nog eens verrassen door het spelen van het Ger-Consentspel en frist zo de basis weer op.

Let op: Je kunt deelnemen aan de Verdiepingsmiddagen wanneer je minimaal de Introductietraining/Basistraining gevolgd hebt. Natuurlijk ben je ook welkom na de Gespreksleiderstraining.

Praktische informatie:

De data voor een Verdiepingsmiddag voor individuele deelnemers wordt bekendgemaakt via onze WhatsApp verzendlijst (en later in onze mail en op de social media kanalen). Je geeft je hieronder per keer op.

Liever met je team/organisatie aan de slag? Dat kan ook! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We maken een programma op maat om aan te sluiten bij jullie vraag en behoefte. Om samen verder te groeien en zo de methodiek nog vaardiger toe te passen!

De verdiepingsmiddagen zijn er voor jou!

Het doel van deze bijeenkomsten is te verdiepen op wat je al geleerd hebt en jezelf daardoor steeds te blijven ontwikkelen.

Deelnemers kunnen zelf onderwerpen aandragen.

Ik wil graag...

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
vul je telefoonnummer in
S.v.p. invullen
Please let us know your message.
Ben je een robot? Nee? dan mag het vinkje aan!
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu