online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

English

English

Doorontwikkelen met CONSENT

Doorontwikkelen met CONSENT

Je hebt met je team een CONSENT-methode® Basis- of Gespreksleiderstraining gevolgd. Je voelt nog het enthousiasme en de mogelijkheden die deze manier van overleg en besluitvorming met zich meebrengt.

Je gebruikt de methodiek regelmatig of wilt die graag gebruiken maar hebt net nog dat zetje nodig om te starten! Hoe fijn is het om eens lekker (verder) te oefenen onder begeleiding van een ervaren gespreksleider en gebruik te maken van haar frisse gezichtspunten. Om met je team te verdiepen op een specifiek onderwerp of weer even de puntjes op de i te zetten met betrekking tot het werken met consent.

verdiepen

Ook na jaren in de praktijk bezig te zijn met de methode blijft het onbeschrijflijk waardevol om te blijven verdiepen. Om te weten dat je nog nét dat stuk extra inzicht kunt ophalen. Waar je weer eens in alle rust kunt stoeien met een moeilijk onderwerp. Waar je feedback krijgt op jouw gespreksleiderschap zodat je er nog beter in wordt. Of je laat je nog eens verrassen door het spelen van het Ger-Consentspel en frist zo de basis weer op.

Let op: Je team kan deelnemen aan de Verdiepingsmiddagen wanneer minimaal de Basistraining gevolgd is. Natuurlijk zijn jullie ook welkom na de Gespreksleiderstraining.

Praktische informatie:

Met je team/organisatie een verdiepingsslag maken? Dat kan! Neem via onderstaand formulier contact op en geef je wensen aan. We maken vervolgens in overleg een programma op maat om aan te sluiten bij jullie vraag en behoefte. Om samen verder te groeien en zo de methodiek nog vaardiger toe te passen!

Een verdiepingsmiddag laat jouw team groeien!

Het doel van deze bijeenkomst is te verdiepen op wat al geleerd is en jezelf en je team steeds te blijven ontwikkelen.

De inhoud wordt afgestemd op jullie vraag en behoefte.