consent

consent

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Image

Wat is consent?

Consent betekent dat je besluiten neemt waar geen van de aanwezigen meer een overwegend, beargumenteerd bezwaar op heeft. Zo worden gedragen besluiten genomen en voelen betrokkenen zich verantwoordelijk en geven graag uitvoering aan wat besloten is.

Image

Visie - missie

Iedereen die met de CONSENT-methode® werkt voelt zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Gelijkwaardigheid is de norm in de wereld en iedereen mag meedoen, is belangrijk en waardevol. Zo wordt de wereld steeds een stukje mooier.

Image

Gelijkwaardigheid

Ieder mens heeft een gelijke waarde, tegelijkertijd zijn we ongelijk, uniek en verschillend. Gelijkwaardigheid krijgt vorm binnen bepaalde kaders/domeinen, zo blijft het werkbaar en overzichtelijk.

Vanuit gelijkwaardigheid constructief samenwerken en gedragen besluiten nemen

Image

Waarom een methode?

Een methode geeft houvast en veiligheid. Van daaruit ontstaat de vrijheid die nodig is om te kunnen brainstormen en tot compleet nieuwe ideeën te komen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en wijsheid kom je tot verrassende resultaten.

Image

Organisatie

Alleen gestart geeft Baudy Wiechers nu met een team van ervaren en deskundige Trainers vorm aan het bekend maken van en vaardig worden in de CONSENT-methode®

Image

Ontstaan methode

Alles is er al, maar soms op zoveel plaatsen dat eenvoudig toepassen er niet meer bij is. De CONSENT-methode® is ontstaan door heel verschillende oude wijsheden en werkwijzen in een praktische vorm te gieten die past bij onze cultuur, onze maatschappij en zo helpt antwoorden te vinden op vragen die in deze tijd spelen.

 

Maak effectief besluiten nog leuker! Ontvang de:

1. Gespreksetiquette
2. Van Motie tot Besluit

En ga meteen aan de slag!

Ervaringen met de CONSENT-methode®

ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu