consent

consent

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Baudy Wiechers

e-mail 

website facebook twitter linkedin

Baudy Wiechers

Grondlegger, auteur & Trainer

Toen Baudy in 2003 in aanraking kwam met sociocratie - vanuit gelijkwaardigheid constructief samenwerken en gedragen besluiten nemen met consent – voelde dat als thuiskomen! Sindsdien maakt ze op basis hiervan haar keuzes en heeft ze veel meer balans in haar leven gevonden. Baudy volgt graag haar intuïtie en werkt vanuit voelen, denken, doen. Concreet is hieruit de CONSENT-methode® ontstaan.

De grote passie van Baudy is dat elk mens zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Om dit te realiseren streeft ze ernaar dat in steeds meer teams en organisaties gelijkwaardig overleg en besluitvorming de norm is. Met aandacht voor het individu en steeds voor ogen houdend wat het organisatiedoel is, helpt Baudy met veel plezier mensen vaardig worden en zelf toepassen van deze manier van samenwerken.

Bevlogen & daadkrachtig

Rijkdom door verschillen

Baudy heeft sinds 2012 veel verschillende teams getraind en begeleid. In het onderwijs, in het bedrijfsleven, in het sociaal domein... gedreven zet ze de CONSENT-methode® op de kaart.

Daarnaast geeft ze regelmatig interactieve presentaties, is ze extern gespreksleider tijdens bijeenkomsten of bij het begeleiden van processen, leidt ze geïnteresseerden op tot CONSENT-methode® Trainer en heeft ze diverse boeken over de methodiek gepubliceerd.

Blogs door Baudy:

ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu