fbpx
Baudy Wiechers

e-mail 

website facebookinstagram twitterlinkedin podcast

Baudy Wiechers

Grondlegger, auteur & Trainer

Toen ik in 2003 in aanraking kwam met sociocratie - vanuit gelijkwaardigheid constructief samenwerken en gedragen besluiten nemen met consent – voelde dat als thuiskomen! Sindsdien maak ik op basis hiervan mijn keuzes en heb ik veel meer balans in mijn leven gevonden. Ik volg graag mijn intuïtie en werk vanuit voelen, denken, doen. Concreet is hieruit de CONSENT-methode® ontstaan.

Mijn grote passie is dat elk mens zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Om dit te realiseren blijf ik streven om in steeds meer teams en organisaties gelijkwaardig overleg en besluitvorming tot de norm te verheffen. Met aandacht voor het individu en steeds voor ogen houdend wat het organisatiedoel is, help ik met veel plezier mensen vaardig worden en zelf toepassen van deze manier van samenwerken.

Bevlogen & daadkrachtig

Rijkdom door verschillen

Sinds 2012 heb ik veel verschillende teams getraind en begeleid. In het onderwijs, in het bedrijfsleven, in het sociaal domein... Met veel plezier en gedrevenheid zet ik de CONSENT-methode® op de kaart omdat ik zie wat het teams en organisaties oplevert.

Ik geef regelmatig interactieve presentaties, ben extern gespreksleider tijdens bijeenkomsten of bij het begeleiden van processen. Samen met Rachel Kruk heb ik diverse boeken over de methodiek geschreven en gepubliceerd.

Blogs door Baudy:

© 2023 CONSENT-methode - techniek WEBJONGENS