online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

individueel

individueel

Image

Visie - missie

Iedereen die met de CONSENT-methode® werkt voelt zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Gelijkwaardigheid is de norm in de wereld en iedereen mag meedoen, is belangrijk en waardevol. Zo wordt de wereld steeds een stukje mooier.

Image

Organisatie

Alleen gestart geeft Baudy Wiechers nu samen met Rachel Kruk en een team van ervaren en deskundige Trainers en Gespreklseiders vorm aan de CONSENT-methode®. Zo maken we CONSENT-besluitvorming en gelijkwaardig samenwerken breed toegankelijk.

De mensen achter de CONSENT-methode:

Baudy Wiechers en Rachel Kruk zorgen voor de dagelijkse gang van zaken van de Sociale Onderneming CONSENT-methode®. Hieronder stellen we de Trainers en Gekwalificeerde Gespreksleiders aan je voor. Klik op de foto voor meer informatie over elke persoon.

Trainers

CONSENT-methode® Trainers zijn betrokken mensen die gedegen zijn opgeleid in het gedachtengoed van de methodiek. Ze willen hun kennis en ervaring graag delen en overbrengen op anderen, zodat die leren zelfstandig aan de slag te kunnen met de CONSENT-methode®. Een paar keer per jaar ontmoeten de Trainers elkaar om samen te blijven leren en doorontwikkelen.

Baudy Wiechers

bevlogen & daadkrachtig

Baudy Wiechers

Grondlegger, Partner
Trainer, Gespreksleider

Rachel Kruk

kleurrijk & inventief

Rachel Kruk

Partner
Trainer, Gespreksleider

Mariska van den Bosch

ondernemend & opgewekt

Mariska Mouwen

Trainer
Gespreksleider

Suzanne Thissen

toegewijd & helder

Baudy Wiechers

Trainer
Gespreksleider

Gekwalificeerd Gespreksleiders verbonden aan de CONSENT-methode

Deze Gespreksleiders hebben niet alleen de Gespreksleiderstraining gevolgd, ze hebben ook in het werkveld veel ervaring opgedaan in het toepassen van de methodiek. Ze zijn op uitnodiging Gekwalificeerd Gespreksleider geworden.

Een paar keer per jaar komen ze samen om te verdiepen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Ze werken als zelfstandig (extern) Gespreksleider. Daarnaast kunnen ze ingezet worden om Trainers te ondersteunen bij grotere groepen.

Carien Kirkels

relaxed & eerlijk

Carien Kirkels

Mark Boumans

vrijheid en plezier

Mark Boumans
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2019 - in opdracht van Infini.nu