Skip to main content

Annemiek Kamp

Ik maakte kennis met de CONSENT-methode als overlegmethodiek en als organisatievorm bij sociocratische leeromgeving LOS Deurne, waar leren, ontdekken en spelen centraal staat. Wat ik zo mooi vind aan de CONSENT-methode is dat deze je uitnodigt om in beweging te komen, om net als bij spelen, je grenzen te verleggen, open te staan voor nieuwe gezichtspunten en je creativiteit aan te boren.

Samen op weg naar een gezamenlijk doel, gedragen besluiten nemen en zo duurzaam bouwen aan de gemeenschap waarin we samen leven, leren en werken. Door de CONSENT-methode in te bedden in je organisatie,  maak je dat mogelijk voor je organisatie als geheel, maar ook voor ieder gesprek dat binnen je organisatie wordt gevoerd.

Annemiek Kamp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verbindend en oplossingsgericht

Wil je je als bedrijf, team of individu verdiepen en ontwikkelen, van binnen naar buiten, in verbinding met jezelf en met elkaar? Ik draag daar graag aan bij met mijn open, onderzoekende en ontwerpende houding.

De CONSENT-methode past super goed bij de ingenieur die ik ook ben en daarom leef ik deze zo graag voor. Door naar elkaar te luisteren en verbanden te leggen ontstaan nieuwe inzichten en daarmee kom je tot betere en meer gedragen voorstellen en besluiten.