online

online

zorg

zorg

gemeenten

gemeenten

bedrijven

bedrijven

onderwijs

onderwijs

gezin

gezin

English

English

×

Waarschuwing

The form #13 does not exist or it is not published.

Kennismaken met CONSENT

Vergaderen duurt al zo lang. Als je iedereen laat meepraten, wordt dat alleen maar erger. Of toch niet? Zou het zo zijn dat wanneer onderwerpen diepgaand besproken worden, de genomen besluiten duurzamer zijn. Dat agendapunten niet keer op keer terugkomen op de agenda omdat alles wat over het onderwerp gezegd moest worden ook echt gezegd is in de bijeenkomst en niet achteraf bij de koffie-automaat. Dat dus blijkt dat het vergaderen efficiënter en effectiever kan.

Organiseer een CONSENT-methode® Kennismakingsworkshop en ervaar het zelf. Constructief overleg en besluitvorming op basis van gelijkwaardigheid.

kennismaking

De CONSENT-methode® biedt een heldere structuur die zorgt voor:

Gelijkwaardig omdat ieders stem gehoord wordt en ieders bijdrage gewaardeerd wordt.

Verantwoordelijkheid omdat samenwerken niet vrijblijvend is, ieder draagt zijn of haar steentje bij.

Vrijheid omdat goede afstemming er voor zorgt dat een ieder zijn werk kan gaan doen.

Sinds wij in 2014 het Ger-Consentspel ontwikkelden hebben we groep na groep spelenderwijs kennis laten maken met onze prettige en slagvaardige manier van samenwerken. Samen komen we keer op keer tot besluiten die iedereen wil uitvoeren, omdat ieders stem meetelt in de besluitvorming.

Wij kunnen er lang over praten, maar weten dat iets doen veel meer effect heeft dan erover praten.

Daarom nodigen we je van harte uit om de kracht van de methode te ervaren tijdens onze Kennismakingsworkshop.
Met een groep van maximaal 8 personen gaan we (fictief) een tijdje samenwonen. Tijdens dit verblijf gaan we een aantal afspraken maken zodat iedereen een prettige tijd heeft tijdens ons gezamenlijk verblijf.

De spelvorm laat alle deelnemers heel ontspannen ervaren wat er nodig is om op basis van gelijkwaardigheid besluiten te nemen. Zo krijg je een mooi voorproefje van wat er mogelijk is! Aansluitend bespreken we één of enkele onderwerpen die de deelnemers vanuit de eigen praktijk aandragen om zo de brug te slaan naar het gebruik van de methodiek in jullie werksituatie. Bijvoorbeeld leuk als teamactiviteit!

Nodig een van onze Trainers uit bij jou op locatie!

Welke investering vraagt dat?

Een Kennismakingsworkshop is maatwerk. Een gezellige bijeenkomst met 5 personen in je huiskamer is een ander verhaal dan 80 personen van je organisatie laten kennismaken met de methode... Beiden is mogelijk, dus:

Vul het formulier in, dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze inzichten hadden deelnemers na afloop van een kennismakingsworkshop

Deel dit artikel

Heb je iets gehad aan dit artikel? Deel het dan in je eigen netwerk!