Skip to main content

Rachel Kruk

Toen ik als zestienjarige voor de zoveelste keer botste met een van m’n leraren, was ik het eigengereide type. Ik wilde dingen breder bekijken en had een hekel aan regels om de regels. Later bij mijn drie kinderen herkende ik hetzelfde. Het moest toch anders kunnen? Mét elkaar in plaats van tegen elkaar.

Na een zoektocht kwamen we uit bij de CONSENT-methode. Enthousiast geworden ben ik in 2012 begonnen met trainingen en van het een kwam het ander. Sinds 2015 geef ik zelf trainingen...

Intussen volg ik naast mijn werk ook een Bachelor ISW (Interdisciplinaire Sociale Wetenschap) aan de UvA. Heerlijk om te blijven doorleren!

Rachel Kruk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Die uitspraak van Loesje is de rode draad in m’n leven. Met de verschillende kwaliteiten van iedereen samen je doel bereiken. Mijn kracht ligt in de verantwoordelijkheid laten bij wie ze hoort. Ik hou van kleur, diversiteit en helderheid scheppen in chaos.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met de meest uiteenlopende teams in verschillende organisaties verspreid door land. Door te besluiten met consent komen alle kleuren binnen de groep tot zijn recht én maak je heldere afspraken!