fbpx

Rachel Kruk

Partner, trainer en gespreksleider

Toen ik als zestienjarige voor de zoveelste keer botste met een van m’n leraren, was ik het eigengereide type. Ik wilde dingen breder bekijken en had een hekel aan regels om de regels. Later bij mijn drie kinderen herkende ik hetzelfde. Het moest toch anders kunnen? Mét elkaar in plaats van tegen elkaar.

Na een zoektocht kwamen we uit bij de CONSENT-methode. Enthousiast geworden ben ik in 2013 de opleiding tot Gespreksleider gaan volgen, gevolgd door de opleiding tot Trainer. Sinds 2017 werk ik met Baudy aan het uitgeven van de serie CONSENT-boeken.

Image

Kleurrijk & helder

e-mail  website 

Kleurrijk & helder

Waarom moeilijk doen als het samen kan? De uitspraak van Loesje is de rode draad in m’n leven. Met de verschillende kwaliteiten van iedereen samen je doel bereiken. Mijn kracht ligt in de verantwoordelijkheid laten bij wie ze hoort. Ik hou van kleur, diversiteit en helderheid scheppen in chaos.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met de meest uiteenlopende teams in verschillende organisaties verspreid door land. Door te besluiten met consent komen alle kleuren binnen de groep tot zijn recht én maak je heldere afspraken!

Blogs door Rachel:

© 2023 CONSENT-methode - techniek WEBJONGENS