Skip to main content

SpelenderWijs CONSENT

Je hebt de Gespreksleiders Opleiding gevolgd en je bent er actief mee aan de slag gegaan. Zoals bij alle nieuwe dingen die je leert moet je flink wat vlieguren maken om de opgedane kennis te internaliseren. Grote kans dat je dan tegen dingen aanloopt of dat er verdiepende vragen ontstaan. 

Je kunt dan deelnemen aan SpelenderWijs CONSENT. Opgeleide gespreksleiders die regelmatig bij elkaar komen om met elkaar de methode verder uit te diepen, de vragen te kunnen stellen en van elkaar te leren.

Ervaring van een deelnemer

SpelenderWijs CONSENT is een fijne manier om met andere gespreksleiders te verbinden. Ik kon daar vragen stellen over waar ik mee te maken kreeg bij het uitrollen van de methode naar mijn team/collega's. Omdat iedereen uit een ander werkveld komt of soms uit hetzelfde werkveld, krijg je heel veel gezichtspunten op je ingebrachte vraag. Omdat er altijd ervaren trainers aanwezig zijn is er ook meteen die verdieping. Ik kon nog een keer oefenen als gespreksleider en dat was heel fijn.

Spelend verder groeien

Het doel van de bijeenkomsten is samen groeien, verdiepen, verbinden en doorontwikkelen op de methode. Elk half jaar is er een SpelenderWijs CONSENT dag, de eerstvolgende in het najaar moet nog gepland worden. Je kunt je opgeven door onderstaand formulier in te vullen. De inhoud van deze dagen wordt op basis van ingebrachte agendapunten door de deelnemers ingevuld.

Ik wil graag meer informatie over Spelenderwijs CONSENT of over de Verbindingsmeet-up.