Skip to main content

Verlangen naar: Vertel het ons!

Regelmatig als we met onze collega's zitten te mijmeren, dan overvalt ons een verlangen. Een verlangen om te weten hoe het gaat met al die mensen die de afgelopen jaren een cursus, training of opleiding bij ons hebben gevolgd.

Misschien volgde jij een Basistraining, of een Gespreksleiders Opleiding. Misschien werkten we in die tijd nog met de naam Scholing Sociocratie of was het toch al CONSENT-methode.
Waar we dan zo benieuwd naar zijn: Hoe kijk je er nu op terug? Hoe gebruik je het? Gaat het alleen om een manier van communiceren en gelijkwaardige besluiten nemen of bracht het je ook andere dingen? En wat was dat dan?

Terug naar dat verlangen.

De afgelopen periode zijn we als organisatie behoorlijk intern gericht bezig geweest. We zijn een nieuwe fase ingegaan. Ooit gestart als eenmansbedrijf, toen naar een VOF (Vennootschap onder Firma) en nu naar een Coöperatie U.A. En dat laatste was best een klusje ;-)
We hebben gekozen om onszelf ‘CONSENT-methode Collectief’ te noemen. We vinden collectief passen bij de manier waarop we samenwerken en georganiseerd zijn.

Annemiek Kamp is ons team komen versterken, daarmee bestaat ons team uit vijf leden. In een volgende nieuwsbrief stelt ze zichzelf voor. Wil je alvast kennismaken, klik dan hier.
Natuurlijk vierden we de oprichting van de CONSENT-methode Coöperatie U.A. met een bruisende toost met zelfgebrouwen kombucha.

Nog meer verlangen… Graag maken we jullie deelgenoot van het proces waar we doorheen gaan om onze coöperatie verder vorm te geven. Welke uitgangspunten hebben we, hoe voeren we die door, werken we samen en stemmen we af? Hoe zorgen we ervoor dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen?

Na ons interne proces is onze blik nu weer naar buiten gericht. We verlangen er naar om meer van jullie te horen. Hoe gaat het met jou, met jullie? Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Wij bruisen van de ideeën, je gaat meer van ons horen op de socials, we gaan nieuwe producten ontwikkelen. Belangrijk om dan te weten wat er bij jou leeft, waar je behoefte ligt, zodat we daar goed op in kunnen spelen.

Vind jij het fijn om telefonisch een keer bij te praten, je vragen te stellen en te onderzoeken wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je je telefoonnummer erbij zet, nemen we direct telefonisch contact met je op.

Lijkt ons fijn!

Dit artikel is geschreven door

Carien Kirkels

Schrijf je in voor onze
maandelijkse nieuwsbrief

Ontvang gratis de eerste hoofdstukken van ons boek Besluit met CONSENT en ontdek antwoorden op de vragen: Wat is consent en wat levert werken met consent je op?